Grote brand in Hotel Fieberbrunn

Brand Vaya Hotel Fieberbrunn
Brand Vaya Hotel Fieberbrunn © Tirol.ORF

Vreselijk nieuws vanuit het Skicircus Fieberbrunn waar een grote brand woede in een hotel. Kort na 15:00 uur ontstond de brand in het dak van het hotel. Diverse brandweerkorpsen uit de regio rukten uit om de brand te bedwingen.

Het zwaar getroffen hotel is het Vaya hotel in Fieberbrunn, een luxe hotel die nog niet zo heel lang geopend is. In het dak van een deel in aanbouw brak de brand uit. Hoe groot de omvang van de schade is dat zal de komende tijd bekend worden, zeker is dat het in ieder geval een zeer grote brand was de zwarte rookpluim was overal te zien.

De aanwezige brandweerkorpsen moesten door de hevige rookontwikkeling ademhalingsapparatuur gebruiken. Volgens onbevestigde berichten waren, er toen de brand uitbrak, nog mensen op het dak aan het werk, het vermoeden bestaat dat de brand door schuurwerkzaamheden is ontstaan. Maar dit is nog niet bevestigd.

De brand was na enkele uren onder controle, volgens de eerste berichten is tenminste een werknemer opgenomen in het ziekenhuis met brandwonden.

Bron: tt.com, Tirol.ORF

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Werken in Oostenrijk banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht