Vlog GS training in het voorjaar op Kitzsteinhorn

Mijn broertje @pat.andrei en ik, ready to rumble!

Nu ze haar werkuniform aan de spreekwoordelijke wilgen heeft gehangen, is het voor Gabi tijd om zelf te genieten van de pistes. In deze vlog laat ze jullie zien wat ski-instructeurs zoal uitspoken nadat het werkseizoen afgelopen is. Op de Kitzsteinhorn hebben ze een “racelaan” geboekt om samen met een bevriende trainer hun racetechniek te verbeteren. Neem een kijkje in het leven van een ski-instructeur in haar vakantietijd!

Spring skiing GS training Kitzsteinhorn

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Grüße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Logo Holiday HikesSnow Camps Europe

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...