Hagelt het nu echt in Oostenrijk?

Hagel in Itter (foto via Vrienden van FANtastisch Oostenrijk – gebruiker Michelle Michelle)

Hagelt het nu echt in Oostenrijk?

Onze weermannen die voorspellen wel eens onweersbuien met de kans op hagel. De hagel die valt niet overal en is meestal plaatselijk maar het valt zeker wel. Afgelopen week kregen we daar nog diverse meldingen over. Ook krijgen we wel eens berichten van mensen die niet geloven dat er hagel valt. Wij krijgen dan vaak de vraag: Hagelt het nu echt in Oostenrijk?

Het commentaar dat je dan ook steevast krijgt dat de waarschuwingen louter en alleen op sensatie belust zijn. Nee dus. We waarschuwen er echt voor. Je auto zetten in een parkeergarage is dan echt wel iets om te doen of als je een mooi hagelzeil hebt voor je auto dan is dat geen overbodige luxe in de alpen. Hieronder een aantal video’s van hagel die gevallen is. Maar we beginnen eerst met de schuilplaats van Pascal die een stukje tunnel heeft gebruikt om te schuilen. … en Nee dit is geen weg dat daar loopt.

Brixental Hagelbui 30 juli 2021 de auto's veilig weggezet

Brixental Hagelbui 30 juli 2021 de auto’s veilig weggezet @pascal van liere

Morgen om 8 uur in de ochtend staat er weer een nieuwe weerbericht. Of er dan ook hagel bijzit? Dat lees je morgen weer…

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Envino Imst Daan

Daan en Lizanne verwelkomen jullie graag in het oude centrum van Imst. Schustergasse 4, 6460 Imst

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...