Hahnenkamm afdaling geannuleerd wordt ingehaald morgen!

Kitzbühel Hahnenkammrennen Hahnenkamm Streif

Hahnenkamm

Hahnenkamm afdaling geannuleerd wordt ingehaald morgen!

De Hahnenkamm afdaling die vandaag op het programma stond is geannuleerd, oorzaak is de huidige weersituatie en de daarmee samenhangende toestand van de piste. De jury is helaas tot deze beslissing gekomen.

Oorspronkelijk stond vandaag de bekende afdaling op de agenda.Door sneeuw en ijzel die vooral het onderste deel van het parcours treft is deze race afgelast. Ook de Super G die morgenvroeg om 10:20 uur gaat niet door, een nieuwe programma is net door de organisatie gepubliceerd.

“Ik denk dat dit de juiste beslissing is, we hebben het volste vertrouwen in de jury. Met de weersomstandigheden die we gisteravond hadden, is zeker moeilijk om een ​​race te organiseren en de veiligheid te garanderen tot de laatste deelnemer”, aldus ÖSV baas Sepp Brunner. Men hoopt op beter weer en op een goede race op zondag..

Op het programma zou vandaag de klassieke Hahnenkamm afdaling staan. De wedstrijd op vrijdag was een vervanging voor de Wengen afdaling, die op de Lauberhorn werd afgelast. De Zwitser Beat Feuz won voor Matthias Mayer uit Karinthië en Dominik Paris uit Zuid-Tirol.

Maar het nieuwe programma is net duidelijk geworden:

Dus morgen maar weer voor de TV voor de afdaling an maandag dan nog de SuperG. We gaan ervan uit dat de zenders die het normaal gesproken ook uitzenden dit ook weer doen. Je kunt dan terecht bij de ZDF en of Eurosport.

Nieuw programma en meer informatie is te vinden via hahnenkamm.com.

Lees ook: Beat Feuz wintRed Bull SkydiveValpartijenStreif heerlijke beelden.

Bron: tt.com

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Banner Bluetribe 1200x400

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Turner Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht