Hahnenkamm Reutte “Verkoop of liquidatie”.

ter illustratie

Hahnenkamm Reutte “Verkoop of liquidatie”. Een nieuwe hoofdstuk in Reutte in het geschil tussen Peter Gerber de eigenaar van de  Reuttener Seilbahnen en de gemeente Höfen.

Begin dit jaar sloot de bergbahnen ook al haar deuren dit door een ernstig conflict tussen de gemeente en bergbahnen over het gebruik van water voor de productie van kunstsneeuw. En ondanks een spoedoverleg waar men alsnog tot overeenstemming kwamen tekende de gemeente in januari 2020 op het laatste moment beroep aan en kreeg meteen gelijk. Gevolg was sluiting en het personeel werd naar huis gestuurd. Maar gelukkig was er een paar dagen later toch goed nieuws en kon het gebied weer open.

Maar net als je denkt dat alles geregeld is zijn er weer problemen, nu wordt het verkoop of zelfs liquidatie.

Nieuw geschil

Volgens eigenaar Peter Gerber gaat men deze zomer niet meer open. De bergbahnen zijn ontslaan van hun operationele verplichting voor dit zomerseizoen vanwege het ontbreken van een operationeel manager. Tot 1 juli wil men nog het melk van de bergen halen zoals contractueel vast staat, maar daarna is het ook het einde. Er zouden nu al serieuze gesprekken gaande zijn met overname kandidaten, mocht dit op niks uitlopen zal men alles liquideren en de activa één voor één verkocht worden.

Bron: tt.com

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat iPhones en iPads niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...