Hahnenkamm winnaars en de Gondelübergabe

Gondelovergave Stefan Eberharter Harti Weirather

Ieder jaar worden oud winnaars van een Hahnenkamm race in het zonnetje gezet. Deze winnaars krijgen dan hun naam vermeld op een gondel van de Hahnenkammbahn. Dit keer zijn het de skisterren Stefan Eberharter en Harti Weirather. Nu kan ik me vergissen maar de namen van deze 2 renners staan al een tijdje op deze gondels maar zijn waarschijnlijk nog niet officieel uitgenodigd om deze eer dan ook officieel te ontvangen.

As Zondag, 22 september 2019, vindt de “Gondelübergabe” plaats. Om 10 uur wordt dit gehouden bij het Hahnenkamm dalstation.

Vanaf 11 uur zijn deze 2 skisterren te zien bij het bergstation van de Hahnenkammbahn. Daar vindt dan ook een Meet & Greet plaats. Maar er is meer te doen. Voor het programma op de berg verwijzen we je door naar de website van Kitzski.

Kitzbühel Hahnenkammbahn

Maar we hebben ook in het verleden de Streif in beeld gebracht. En om in de sfeer van de winter te komen…kijk dan deze video!

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

SneeuwkettingenWinkel Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht