Hahnenkammrennen en Zwitsers met bellen altijd mooi gezicht

Kitzbühel Hahnenkammrennen

Hahnenkammrennen en Zwitsers met bellen altijd mooi gezicht

Vaak ben ik zelf geweest bij de Hahnenkammrennen en heb ook echt bij de Finish gestaan en natuurlijk blijf je dan ook in de stad Kitzbühel. Daar is altijd heel veel te zien. De diverse landenteams zoals ik mij dat herinner daar kwamen natuurlijk ook veel supporters op af. Zeker ook in Kitzbühel want dat is toch wel de race der races die daar gehouden wordt.

Één ding viel mij altijd op en dat was een groep uit Zwitserland. Vaak ook heel mooi verkleed en met bellen. De uitdossing die ik nu voorbij zag komen viel in het niet met de versies die ik in het verleden heb gezien maar één ding is gebleven en dat waren de bellen. Daarmee lopen ze als het ware met de precisie van een Zwitsers uurwerk door Kitzbühel heen. Bekijk de beelden en hoor zeker de bellen.

Één ding is zeker ze zullen er volgend jaar weer bij zijn.

* Kalman bedankt voor de beelden!

Kitzbühel Hahnenkammrennen

Kitzbühel Hahnenkammrennen

Kitzbühel Hahnenkammrennen

Kitzbühel Hahnenkammrennen

Werken in Oostenrijk Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×