Hahnenkammrennen van 19 – 24 januari 2016

Hahnenkammrennen van 19 – 24 januari 2016

Hahnenkamm Hausbergkante

Hahnenkammrennen van 19 – 24 januari 2016, we hebben beloofd jullie hiervan op de hoogte te houden. Toen wij hier voor het laatst waren (zie update)  zag het er nog niet naar uit dat alles door zou gaan. Natuurlijk de voorbereidingen liepen op volle toeren maar het ontbrak nog wel wat aan sneeuw. Zeker bij de Hausbergkante was er echt sneeuw nodig. Op het bovenste plaatje (hausbergkante) is te zien dat het steeds witter wordt en de laag wordt ook steeds dikker.

Positief is te zien dat er weer behoorlijk met de sneeuwkanonnen wordt gespeeld en laat dit maar zo lekker doorgaan. Als dit zo doorgaat dan gaan de Hahnenkammrennen zeker door. Kitzbühel is er alles aan gelegen dat dit grootste spektakel van Oostenrijk doorgaat. Er staan natuurlijk ook miljoenen op het spel die partijen anders mislopen. Daar gaan we niet vanuit en dit volksfeest gaat gewoon door.

Wie is er nog meer bij deze week? De trainingen kijken is soms nog leuker dan de wedstrijd op zich. We proberen er natuurlijk bij te zijn en jullie wat sprongen te kunnen laten zien van de Mausefalle.

Foto’s zijn afkomstig van Facebook

Meer info is natuurlijk te vinden op de Hahnenkamm site.

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×