Handig interactieve pistekaarten

Interactieve kaart Skicircus

Handig interactieve pistekaarten

Op de sites van alle skigebieden staat wel ergens een pistekaart, sommigen zijn simpel te vinden en voor de andere moet je even moeite doen. Ook zijn er een aantal skigebieden die ook een interactieve pistekaart aanbiedt.

Heel handig een interactieve pistekaart, hiermee kan je realtime bekijken hoe de status is van een piste. Heel handig bij slecht weer zoals een sneeuwstorm.

Hierboven zie je de interactieve pistekaart van onze skipas, de SuperSkiPas. Aan deze skipas zijn talrijke gebieden verbonden, hoofdzakelijk vanuit Tirol en het Salzburgerland. Met FANtastische gebieden als SkiWelt Wilder Kaiser Brixental, Zell am See Kaprun en het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Vele andere gebieden vind je hier ook alsmede 3 gletsjergebieden waaronder die van de Kitzsteinhorn in Kaprun.

Andere gebieden met een interactieve kaart vind je in onderstaande overzicht, op alfabetische volgorde en gesorteerd in deelstaten. Klik op een gebied  en dan brengt je dit tot de interactieve kaart.

Er zijn veel meer skigebieden, iedere gebied heeft een pistekaart maar niet ieder gebied heeft een interactieve kaart. Mocht er een gebied niet tussen dit overzicht zitten, maar deze heeft wel een interactieve kaart. Laat ons het weten via de bekenden kanalen, dan kunnen wij dit zo compleet mogelijk maken.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Superskicard

© superskicard.com

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×