Hartkaiserbahn in Ellmau en de Schernthannbahn in Hopfgarten

Hartkaiserbahn in Ellmau en de Schernthannbahn in Hopfgarten

Ellmau Hartkaiserbahn

Het is alweer een tijdje stil rondom de voortgang van de nieuwbouw in zowel Ellmau als Hopfgarten in Tirol.

Ellmau

Gisteren waren we nog even in de lucht mbt de feesttent die opeens op de parkeerplaats van Ellmau stond. Vandaag hebben we weer nieuwe foto’s gespot op de Facebook pagina van de Bergbahnen van Ellmau Going. Ook stond er weer een video en is een kleine samenvatting van de webcams die ook te zien zijn op onze site. De bouw vordert gestaag maar men zal ruim op tijd klaar zijn voor het nieuwe winterseizoen.

Hopfgarten in Tirol

Zoals jullie weten wordt de Schernthannlift in Hopfgarten vervangen en zal dan worden omgedoopt in de Schernthannbahn. Met deze lift is men zeer laat begonnen. Hoe dat opeens kon is ons een raadsel want het stond nergens echt ruim van te voren aangekondigd. Wel stond de lift op de nominatie om verbouwd te worden maar dat weet je maar nooit wanneer dat dan doorgaat. Zoals jullie weten kunnen grondeigenaren, vergunningen en wat nog niet meer voor behoorlijke vertraging zorgen.

Maar we hebben nieuwe fotos gespot op de facebook pagina van de Bergbahnen Hopfgarten en ook deze lift gaat gewoon vanaf de opening van het seizoen draaien.

En….. hoe lekker is deze piste?

Ellmau Toppiste

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×