Haus steht Kopf en Dinoland Vomperbach

Haus steht Kopf en Dinoland Vomperbach

Tussen Kustein en Innsbruck bij de A12 bij Vomperbach (Tirol) vind je Haus steht Kopf en Dinoland. Een leuk uitje om daar eens naar toe te gaan, zeker als het weer wat minder zou zijn.

In Haus steht Kopf ga je de strijd aan met je eigen evenwicht! Wissel van perspectief en voel jezelf een vleermuis als je door dit huis loopt. Alles in dit huis is aan de plafonds gehangen. Zelfs een auto vind je hier op zijn kop in de garage. Een hele aparte belevenis waar je ook de leukste foto’s en video’s kunt gaan maken.

Aan de overkant van de weg vind je Dinoland. Een bezoek aan Dinoland is een rondreis door de wereld van de dinosaurussen. Een dinosauruspark maar dan onder een dak. Vlak achter de kassa staat de grote Tyrannosaurus Rex. Zodra je dichterbij komt, beweegt hij: zijn mond gaat open en hij slaakt luide kreten.

Achter het gordijn vind je meer dan 60 grote dinosaurussen! . Elke dinosaurus heeft ook een plaquette met zijn naam en wat informatie – en de meeste van hen bewegen! Zowel Haus steht Kopf als Dinoland kunnen met een combinatieticket op een dag worden bezocht.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Mesnerwirt Westendorf

Van Beeck tenten

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...