Heerlijke webcambeelden uit Oostenrijk

Ellmau

Heerlijke webcambeelden uit Oostenrijk

Deze week staat in het teken van sneeuw. Een mooie witte deken ligt over de noordalpen. Hoe is het eigenlijk aan de zuidkant? Graag in de reacties op facebook melden hoe het daar is.

Wij hebben in ieder geval weer een rondje gemaakt vanuit de skigebieden. We kunnen niet alle webcamera’s nemen sommige waren nog wat “ingesneeuwd” of er was niet voldoende zicht. Maar voor de camera’s waar wel zicht was daar zag je nog steeds sneeuwvallen.

De selectie die wij hebben kunnen maken zie je hieronder.

Of er nog meer sneeuw aan gaat komen? Raadpleeg daarvoor ons dagelijkse Oostenrijkse Weerbericht. Deze kun je HIER vinden.

westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Snowworld Banner 1250 900

SnowWorld Kerst 1250x900

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...