Heimwee naar echt winterweer

Heimwee naar echt winterweer

Je kunt geen weersite erop na slaan of het gaat over het hogedrukgebied dat zijn kamp al weken heeft opgeslagen in Zuid Europa en dat er gewoon geen beweging is in te krijgen.

Waar hebben we met zijn allen last van…Natuurlijk, heimee naar echt winterweer. In Nederland is het al jaren kommer en kwel maar dat nu zelfs voor de derde achtereenvolgende winter we het ook in de Alpen moeilijk hebben is natuurlijk lichtelijk dramatisch. Nog niet eens voor de vakantieganger, en ja die zijn wij ook. Maar denk is aan de mensen die hier allemaal van moeten leven. Het ziet er naar uit dat de eerste kerstweek die al as. zaterdag start voornamelijk groene hellingen zal geven. Maar skiën dat kun je er zeker wel doen. Veel kunstsneeuw is er gemaakt zelfs tot in de dalen en je kunt op die pistes rekenen op circa 30 tot 50 centimeter aan sneeuw.

De afgelopen dagen is er weinig nieuws uit de Alpen. Foto’s schrikken eerder af maar wij zeggen..we hebben altijd de beelden nog. Onderstaand een video van januari 2015. We hebben dit keer even een kort fragment gepakt waarin duidelijk is te herkennen wat nu precies winter is.

De vraag die wij hebben….. Waar is deze video geschoten? Wie weet het?

Komende dagen zullen we is in onze archieven gaan graven en wat meer video’s plaatsen bij gebrek aan winterse beelden die we graag hadden laten zien.

Overigens van het weekend zijn we in de Alpen. Natuurlijk in de Kitzbüheleralpen maar waar we zitten laten we bepalen door de omstandigheden. Hou de website dus maar goed in de gaten voor een update.

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×