Helen bericht vanuit de Zillertal Arena

Zillertal Arena Gerlos

Helen bericht vanuit de Zillertal Arena

Al jaren krijgen we van Helen de Viet en familie leuke berichten door van de vakantie die zij dan doorbrengen in Oostenrijk. Daar de pandemie was het even wachten op een bericht maar we hebben vernomen dat Helen weer in Oostenrijk is neergestreken. Waar…. Dat gaat ze hieronder vertellen.

“Trouwe lezers herkennen mij misschien wel maar voor de nieuwere leden zal ik mij voorstellen.
Mijn naam is Helen de Viet ik woon in Tholen (Zeeland , tegen Brabant aan) ik woon samen met mijn man en onze 3 kinderen van inmiddels 11, 8 en 5 jaar en sinds 1,5 jaar is ons gezin compleet met onze labrador Guus erbij 😉

We komen graag in de bergen en reizen dan ook met veel plezier 1 á 2 keer per jaar naar Oostenrijk. Door een verhuizing en daarop volgend Corona was het lang geleden dat we op de latten hadden gestaan, maar eindelijk zijn we er weer.

We hebben voor de 2e keer gekozen voor Gerlos omdat we dit mbt de taal toch wel erg prettig voor de kinderen vonden .

Dankzij de geweldige jarenlange lessen bij de ski school Ego uit Bergen op Zoom gaan de kids al aardig mee en de oudste hoeft dan ook echt niet meer op les ( kunnen hem nog net bijhouden hahaha) maar de jongste 2 wel.

De jongste is 5 maar door de vele rollerbaan lessen kan ze de bambini’s , mini’s en maxi 1 overslaan en kan ze zo door naar de maxi’s 2. Natuurlijk is ze de kleinste hummel van het stel! Dat geldt ook voor onze 8 jarige , iets met hoog niveau voor hun leeftijd met dank aan Ego wintersport dus……

We verblijven deze week in Gasthof Riederhof wat echt een aanrader is.
De sfeer is prettig , typisch Oostenrijks , de faciliteiten prima en het eten komt uit een goede eenvoudige traditionele Oostenrijkse keuken, de service en schoonmaak uitmuntend . ( voor zover mijn review)

We kwamen aan met onvervalst “keizerwetter” en zo bleef het de eerste helft van de week .

Zillertal Arena Gerlos Funty

De eerste dag zijn we in “Gerlos” gebleven. De sneeuw was prima en zeker bovenin erg prettig.
Aanbevelingen voor het gebied van Gerlos zijn de speedrun en de slalom poortjes.
Tip: Als je je skipas scant in de skiline.cc app kun je foto’s en filmpjes terugkijken die gemaakt worden, echt heel leuk! Het gebied bij het Arena Center is breed en blauw.
Er is veel te beleven en voor de liefhebbers is er ook een Funpark. Favoriet bij de kids? De funty kinder funride en bij de oudste de zwarte 36…. 5 april 2003 ben ik hier zelf ten huwelijk gevraagd , altijd leuk om even oude herinneren op te halen hier .

Komende dagen zal ik nog wat meer vertellen over ons verblijf !

Zillertal Arena Gerlos

Banner Bluetribe 1200x400

Cityhouse Flipside Groot Banner

Ski Outlet Logo

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...