Helen de Viet vanuit de Schlegeis Stausee

Schlegeisstausee

Helen de Viet vanuit de Schlegeis Stausee. We kregen in het verleden van Helen de Viet foto’s en een korte video aangeleverd vanuit de Schlegeis Stausee. Deze Stausee ligt in de omgeving van het Zillertal, Mayrhofen. We hadden ook al eens eerder bericht over deze mooie Stausee (dit kun je nog eens HIER nalezen)

Ook voor deze Stausee geldt dat je hier ook toch een keer geweest zou moeten zijn. Helen meldt voor de rest dat deze omgeving zo anders is dan de omgeving Mayrhofen en dat terwijl deze twee plaatsen zo dicht bij elkaar liggen.

SchlegeisstauseeSchlegeisstausee

Ook kregen we van Richard nog wat foto’s binnen want die was ook bij de Schlegeis Stausee. Deze foto’s staan hieronder.

Schlegeis StauseeSchlegeis StauseeSchlegeis Stausee

Schlegeis StauseeSchlegeis Stausee

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht