Helen groet ons vanuit Ischgl Samnaun

Helen groet ons vanuit Ischgl Samnaun

Ischgl Samnaun

Van Helen de Viet krijgen we wel eens een artikel toegezonden. Komende week plaatsen we dit artikel van de week die ze heeft doorgebracht met familie in Gargellen.

Maar deze afgelopen week is Helen met man en even zonder de 3 kinderen in het mooie gebied van Ischgl Samnaun.

We hebben beelden van 6 april 2017 gekregen en wat een plaatjes ….. en de pistes die er ondanks de hoge temperaturen er nog FANtastisch bij liggen.

Helen schrijft ons:

Vandaag lag de vorstgrens op 2000 meter die stijgt morgen naar 2400 max Ischl 9c en zaterdag naar 3000 meter en max temp 16c Vandaag is de bewolking opgetrokken en rond 11 uur brak de zon door. Geprepareerde pistes met 5 cm poeder tot onze beschikking. Geweldig! Ischgl kant is wel aanzienlijk drukker dan de Samnaun kant (Zwitserse kant dus) terwijl die kant toch hoger ligt en dus betere sneeuw heeft. Wij hebben iig een top dag gehad. Tis genieten hier.

Zo zie je maar weer dat ook in april je nog prima kunt skiën. Natuurlijk wel op hoogte maar dat is toch ook prima. Volgende week is het Pasen. Wie gaat er deze dagen nog een paar dagen naar de sneeuw? Wij zeker en ?mocht Bergfex gelijk krijgen dan wordt het nog winter ook rond de Pasen. Maar erg ver weg en komende week gaat Weerman Jeroen daar ons meer over vertellen.

Bergfex Kitzsteinhorn 7 april 2017

Bergfex Kitzbuhel Kirchberg 7 april 2017

Bergfex Skicircus SHLF 7 april 2017

Summittravel728x90

728x90-Bizztravel

Chaletsplus

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...