Heliskiën en steun de Mentelity Foundation

Heliskiën en steun de Mentelity Foundation

Heliskiën

In januari hebben wij aandacht gegeven aan de Mentelity Trip waarbij een droomjob werd aangeboden (heliskiën) in Canada. Je kon gratis mee als je maar de video’s etc verzorgde op deze FANtastische trip.

De droomjob is ingevuld en de reis zit erop maar er is zeker wat te melden over deze geweldige trip. Met een groep van 35 Nederlanders en Belgen is afgereisd naar Canada. De Mentelity trip heeft veel bijzondere mensen bij elkaar gebracht. Paralympisch en Olympisch kampioen Bibian Mentel en 2-voudig Olympisch kampioen Dorian van Rijsselberghe zijn samen met inspirerende skiërs en snowboarders met een lichamelijke beperking de helikopter ingestapt en hebben gedaan wat de artsen van tevoren niet voor mogelijk hielden.

Iedere deelnemer heeft een lang traject achter de rug, waarbij er veelal werd gezegd dat zij nooit meer zouden skiën of snowboarden. Alle opbrengsten van deze reis zijn gegaan naar de Mentelity Foundation, dat als doel heeft jong volwassenen en kinderen met een lichamelijke beperking weer aan het sporten te krijgen. De Mentelity Foundation ontwikkelt een sportprothese zodat iedereen met een lichamelijk beperking weer alles kan doen, wat hij of zij wil.

Merijn Koek

Merijn Koek Paralympische Sporter

Een zeer inspirerende video over deze trip is te zien op diverse Youtube video’s die zie je ook allemaal hieronder staan. LET OP het zijn 6 video’s die achter elkaar staan en echt de moeite waard zijn om te bekijken.

Op dit moment is er al meer dan ? 20.000 opgehaald voor dit goede doel. Een doel dat wij van harte ondersteunen. De Mentelity Foundation wil nog een laatste eindsprint in zetten. Tot 3 mei is deze actie en het eind bedrag wordt op een benefietgala bekend gemaakt.

De actiepagina voor deze eindsprint kun je HIER vinden.

Summittravel728x90

728x90-Bizztravel

Chaletsplus

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...