Help Noa naar de Olympische Spelen van 2026

Noa Rabou

Noa heeft een droom; Olympische Spelen van 2026, help jij mee?

Wij willen heel graag Noa ondersteunen om haar droom na te jagen om op de Olympische Spelen van 2026 te verschijnen. Wij stellen Noa graag voor en laten haar ook aan het woord. Mochten jullie haar willen helpe, dan kan dat. Hoe, dat vertelt Noa zelf.

Mijn verhaal draait om doorzettingsvermogen, wilskracht en een droom.

Ik ben Noa Rabou, negentien jaar en een alpine skister. Na het behalen van mijn Gymnasiumdiploma aan het Skigymnasium in Saalfelden in Juni 2023, heb ik de beslissing genomen om me volledig op het skiën te richten. Gedurende de zomer en herfst heb ik hard gewerkt om in topvorm aan het nieuwe seizoen te beginnen.

Op veertienjarige leeftijd won ik Pinocchio Sci, het onofficiële jeugdwereldkampioenschap en koos ervoor mijn school in Oostenrijk af te maken. Mijn prestaties, waaronder diverse nationale titels, eervolle plaatsen op de WK’s voor junioren en deelname aan het European Olympic Youth Festival, bevestigen dat deze keuze de juiste keuze was. Nu sta ik klaar voor de volgende stap in mijn sportcarrière: kwalificatie voor de Olympische Spelen in Cortina D’ampezzo en deelname aan de worldcup.

Tot nu toe heb ik de steun van mijn ouders gehad. Sinds vorig jaar ontvang ik als talent een bijdrage van de NOC-NSKIV, maar dit is slechts een begin en niet voldoende om alle kosten te dekken. Gezien het aanzienlijke jaarlijkse bedrag en de uitdaging om grote sponsors te vinden, wil ik jullie steun vragen.

Het YVG-talentfonds maakt het voor mij mogelijk om een crowdfundingscampagne te starten, waarvan de volledige opbrengst naar mijn skicarrière gaat. Jullie steun om mijn dromen waar te maken zou fantastisch zijn.

Liefs en alvast bedankt,

Noa.

Doneren kan HIER en dat gebeurt via de site van YVG-talentfonds

Noa Rabou crowdfundactie

Turner Logo 2023 wit

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

skioutlet 2022 grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×