Herman Maier en Rainer Schonfelder bouwen in Brixen?

Herman Maier en Rainer Schonfelder bouwen in Brixen?

herman-maier-rainer-schonfelder-adeo-alpin

Er is al eerder over gepubliceerd maar Herman Maier en Rainer Schonfelder hebben afgelopen jaar al een hotel geopend in St Johann in Tirol (Adeo Alpin Hotel) Er bestond reeds een hotel in Zederhaus in Salzburg. Lees anders ons bericht van destijds daarover.

Thans hebben deze 2 oude skisterren hun oog laten vallen op het mooie dorp Brixen im Thale.

Bij de start in St Johann in Tirol was het eigenlijk al duidelijk het zou niet bij deze 2 hotels blijven. Het doel is om naar 8 á 10 hotels te gaan. Ook wil men hotels openen die prijsgunstig zijn voor families om te gaan skiën. Hotels die betaalbaar zijn en vlak bij de liften zijn dat is de insteek van Adeo Alpin.

Burgemeester Ernst Hüber van Brixen im Thale heeft bevestigd dat er al gesprekken zijn geweest. Echt concrete plannen zijn er op dit moment niet maar we houden het in de gaten. Concreet wordt ook Adeo Alpin niet, zo gaat dat met onderhandelen zullen we maar denkenJ

Bij de VVV van het Brixental ziet men de plannen graag tegemoet. Het betekent gewoon weer meer bedden in deze zeer populaire regio. Max Salcher de directeur van het Tourismusverband Brixental zegt: ?Belangrijk is dat het management en de kwaliteit past?maar daar heeft men alle vertrouwen in. Ook is het zo dat meer bedden betekent dat het hele Brixental daarvan profiteert. De laatste jaren ziet men het aantal bedeen sowieso stijgen in Brixen im Thale terwijl Westendorf iets achter uit is gegaan met het aantal bedden. Als we kijken naar Kirchberg dan zijn daar de laatste 10 jaar 1000 bedeen ?verloren gegaan? Brixen im Thale gaat juist tegen deze trend in.

Bron: Tiroler Tageszeitung

Summittravel728x90

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht