Het aftellen naar de wintersport

Het aftellen naar de wintersport

SkiWelt

Het was zomer, het werd oktober, november en december. Elke dag weer een dag wegstrepen maar volgende week is het dan zover.

Vorig jaar om deze tijd keek ik nog naar de groene Alpen, wie herinnert zich nog het verhaal dat de piste bevoorraad werd met een helikopter? Beelden laten we maar niet meer zien want we willen daar niet meer aan terug denken.

Ik verheug me alweer op mijn bezoek aan SkiWelt, mijn tweede thuis inmiddels voor mijn winter- en zomervakanties. De vakantie komt nu steeds dichter bij en als velen kijk ik ook naar de weersverwachtingen, wat gaat het weer doen in het nieuwe jaar? Natuurlijk heb ik de ervaring over de pistes van vorig jaar en riep ik het uit toen uiteindelijk die sneeuwdump eraan kwam. Dat waren nog twee FANtastische dagen van mijn vakantie die al geweldig was!

Als ik nu naar de verschillende berichten kijk denk ik, het kan alleen nog beter worden. Zeker met de ervaring van vorig jaar.

Dit jaar ga ik weer alleen op reis. Een week skiën in de Kitzbüheler Alpen. En alleen op wintersport gaan is absoluut niet saai. Door mijn positieve ervaring van vorig jaar en mijn zomervakanties heb ik in Brixen Im Thale een aantal nieuwe vriendschappen gemaakt. Overdag lekker de piste op en meestal vind je wel iemand die dezelfde richting op wilt om er een gezellige dag van te maken.

Na het skiën ga ik naar mijn favoriete Après-Ski bar: De Papalapa Pub! Inmiddels is deze bar mijn woonkamer met gezellige mensen tijdens mijn wintersport. Om jullie mee te nemen naar een korte impressie in een toen toch rustigere week.

Maar wat doe je voordat je naar je wintersport vakantie gaat? De voorbereidingen en oefenen. Want je wilt natuurlijk de eerste keer de piste goed afkomen.

Bij SnowWorld is het nu gezellig druk. De kerstvakantie is begonnen en de kerstman heeft op meerdere plekken leuke spullen onder de boom gelegd die gelijk getest moeten worden. Deze week was het daarom bij SnowWorld als vanouds gezellig druk en men laat dit ook graag op hun facebookpagina zien met een mooie time Lapse: ?SnowWorld op volle toeren!?

Duizenden mensen hebben het indoor skiresort bezocht. Naast de ski- en snowboardlessen, het vrij skiën of om te genieten van één van de vele kerstarrangementen. Tijdens het weekend laat SnowWorld weten dat alle gevestigde records zijn verbroken. Zelf ben ik veelvuldig in Landgraaf te vinden bij de Healtclub of op de pistes.

Mocht je nu gemotiveerd zijn om voor je vakantie nog even SnowWorld te bezoeken koop dan je tickets via Skihal.com. Via Skihal.com voorkom je teleurstellingen dat de baan vol is. Een geboekte ticket geeft ook recht op toegang tot de piste.

Snowworld

728x90-Bizztravel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht