Het heeft gesneeuwd in Oostenrijk VIDEO

Zell am See mooie sneeuwgrens rond de 1000 meter

Zell am See mooie sneeuwgrens rond de 1000 meter

Het heeft gesneeuwd in Oostenrijk VIDEO

We hadden het al aangegeven in onze weerberichten. Er zou sneeuw gaan vallen in de bergen en dat hebben we goed kunnen zien op de verschillende webcams. Wellicht dat het gesneeuwd heeft tot in enkele dalen maar dat is dan niet echt blijven liggen. Kijk maar eens wat een mooie foto hierboven waar je de sneeuwgrens goed kunt zien.

Maar ook op andere plaatsen was dat goed te zien. Tijd weer voor een rondje webcams… of dit weertype blijft? Morgenochtend om 8 uur staat er weer een weerbericht voor jullie klaar of het dan weer gesneeuwd heeft in Oostenrijk lezen jullie dan wel weer.

Pitztaler Gletsjer

Jullie zien hier boven toch skiërs die actief zijn. Dat kunnen en mogen uitsluitend de professionele skiërs zijn die er aan het trainen zijn of eventueel medewerkers van de bergbahnen want er dient ook gewoon gewerkt te worden.

Sölden

St Johann in Tirol

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht