Het sneeuwt weer flink in de Noord Alpen

Kitzbühel weg sneeuwvrij 11 feb 2019

Zoals verwacht is het vannacht gaan sneeuwen in de noord alpen en dat gaat nog door tot en met morgen. Wij waren ook benieuwd naar hoe de wegen er bij zouden liggen want bij een dumpje, daar is hier toch wel sprake van,  zijn wij altijd benieuwd hoe het op de weg is. Hierboven de weg bij Pass Thurn en dat is een bergpas tussen Mittersill en Kitzbühel in.

Maar ook de Fernpass is meestal wel een bergpas waar het vaak tot lange files staat. Maar gelukkig is de sneeuw gekomen op een maandag en dat is natuurlijk heel wat anders als het op een wisseldag (zaterdag) zou zijn. We hebben hieronder 1 foto maar gepakt want er staat er maar liefst 12 van de Fernpass bij ons op de website.

Fernpass weg sneeuwvrij 11 feb 2019

We hebben natuurlijk meer webcamera’s voor jullie klaar staan. Zo kun je altijd bekijken hoe het eventueel op jouw route is en de belangrijke vraag kan beantwoorden…heb ik nu toch echt de sneeuwkettingen nodig? Check daarom ook vooraf hoe het is op deze wegen. De beelden zijn online dus je weet meteen de actuele situatie.

Op deze pagina kun je zien hoe de wegen in Fieberbrunn, Ellmau, Hopfgarten etc …. zijn.

Kitzbühel weg sneeuwvrij 11 feb 2019

Ellmau weg sneeuwvrij 11 feb 2019

Het ziet er naar uit dat vanaf een woensdag het voor een langere periode zonnig gaat worden in Oostenrijk. Met de hoeveelheid sneeuw die er ligt en de zon en ook goede temperaturen is het echt FANtastisch om de skigebieden in te trekken. Mocht je nog niet geboekt hebben dan is dit je kans om topcondities mee te maken. Neem eens vrijblijvend een kijkje op onze accommodatiepagina.

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...