Het sneeuwt in Oostenrijk WEBCAM VIDEO!

Zell am See 11 okt 2020

Het sneeuwt in Oostenrijk WEBCAM VIDEO!

Dat is nog niet te zien op bovenstaande foto maar Zell am See ligt op een hoogte van ongeveer 750 meter en wie weet zien ze vanavond of vannacht daar toch een paar sneeuwvlokken voorbij komen.

De sneeuw die wij tot nu toe hebben gezien ligt op een hoogte van 1300 meter maar wie weet zitten jullie wel in een gebied waar het nog lager sneeuwt. Meld het maar in de reacties op facebook.

Dat het zou gaan sneeuwen dat komt niet als een verrassing al dagen hebben we het aangekondigd en op de gletsjers zou best een behoorlijk pak sneeuw kunnen gaan vallen. Maar zoals beloofd hebben we weer een rondje webcams gemaakt en van de camera’s die redelijk nog te zien waren hebben we een opname gemaakt.

Morgen kijken we weer verder maar dat het behoorlijk in het hooggebergte tekeer ging zagen we wel aan de beelden vanuit Kaprun bij het Alpincenter.

Kaprun Alpincenter

Kaprun Alpincenter


St Johann in Tirol

St Johann in Tirol kleurt ook al weer wit

Mochten jullie zelf in Oostenrijk zitten. Plaats dan wat leuke sneeuwfoto’s van de plek waar je nu bent. Wellicht is er wel een sneeuwpop te maken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. We hebben een bestelling gedaan en binnenkort zijn deze te bestellen. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Wellicht komende week al kun je deze bestellen bij ons op de site. Hou nadere berichtgeving maar in de gaten.

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...