Het sneeuwt vandaag in Oostenrijk VIDEO

Ellmau 30 okt 2019

Het sneeuwt vandaag in Oostenrijk, tenminste als we de webcams moeten geloven die wij hebben gecheckt. Geheel ook volgens onze weersverwachting is er sneeuw gekomen.

We hebben weer wat webcams op een rij gezet. Kijk zelf maar het sneeuwt! Hoelang dit gaat aanhouden en of de winter een blijvertje is in het hooggebergte dat valt te bezien. Maar lees ons dagelijks weerbericht om 8 uur elke ochtend en je blijft op de hoogte.

Dat is toch weer een mooie winterse prik. Wij hopen nu ook dat de komende weken er genoeg sneeuwval gaat komen op de gletsjers want daar is toch wel wat nodig. Voor de normale winterse gebieden zou het mooi zijn als na half november het zogenaamde insneeuwen kan gaan beginnen…

Hier onder nog een paar plaatjes van vanochtend.

Jochberg 30 okt 2019

Pitztal 30 okt 2019

Westendorf 30 okt 2019

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht