Het sneeuwt weer in de Kitzbüheleralpen

Het sneeuwt weer in de Kitzbüheleralpen

Het sneeuwt weer in de Kitzbüheleralpen. We maken weer een rondje langs de webcams om te laten zien dat de winter in de Kitzbüheleralpen nog steeds niet voorbij is. In sommige gebieden is het skiseizoen al afgelopen maar in andere gebieden daar draaien de liften nog. Laat het nu net vandaag (afgelopen nacht) is gaan sneeuwen. Boven de 1000 a 1100 meter ziet het er gewoon weer wit uit.

Een gebied dat afgelopen weekend voor het laatste open was daar kwamen de vlokken weer leuk naar beneden (SkiWelt)

SkiWelt Brixen 8 apr 2016

SkiWelt Soll 8 apr 2016

Maar ook in het gebied van Kitzbühel, Kirchberg, Jochberg en Pass Thurn was het weer raak. Daar is gewoon nog te skiën. Wie zit daar op dit moment en kom maar door met een update.

Pass Thurn 8 apr 2016

Jochberg 8 apr 2016

Maar ook is het Skicircus nog in bedrijf dus ook even een foto vanuit Hinterglemm

Hinterglemm 8 apr 2016

En in Zell am See heb je nog altijd een mooi uitzicht op het meer. We hebben dat liever met een zonnetje en witte bergen. Juist nu is de tijd om bv in de ochtend te gaan skiën op de Kitzsteinhorn en dan in de middag een balletje te gaan slaan op de golfbaan voor de liefhebbers. Nu we het toch over de gletsjer van Kaprun hebben. Ook daar is het super winters en is er de laatste dagen behoorlijk wat sneeuw gevallen. Daar kun je absoluut nog door de poeder heen skiën of boarden. Wie gaat daar naar toe….. Wij komen er aan het einde van de maand terug. Video Update gaan er dan zeker weer komen. Dus wil je nog een vleugje van de winter zien…. hou het dan hier maar in de gaten.

Zell am See 8 apr 2016

Kaprun 8 apr 2016

Kaprun 8 apr 2016

En hoe je kunt skiën op de gletsjer met mooi weer kun je hier onder nog is bekijken ?

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×