Het weekend wordt een copy paste verhaal

Brixen im Thale 30-08-2022

Het weekend wordt een copy paste verhaal. Het verhaal zal de komende dagen niet veel verschillen met die van de afgelopen dagen. Maar hoe lang dit zo blijft?

Vandaag begint met plaatselijk mist maar de zon zal het ochtend weerbeeld bepalen. Richting de middag trekken er enkele stapelwolken het land binnen waaruit lokaal neerslag kan vallen. Er waait een zwakke tot matige wind met een maximum tussen de 19 en 25 graden.
Morgen weer de nodige zonneschijn in de ochtend en lokaal mist. Ook nu zal het niet droog blijven met de komst van bewolking. Uit de bewolking zal met name in het westen tot enkele regen- of onweersbuien leiden, met een matige wind uit het zuiden tot zuidoosten. Maximum ligt tussen de 20 en 26 graden.

Zondag begint weer zonnig met lokaal mist. Dichte bewolking zorgt met name in het noorden en oosten voor wat enkele regen- en onweersbuien. Maximum ligt tussen de 22 en 27 graden.

Nieuwe week

De nieuwe week begint goed met op maandag wat mist maar droog. Toch is er een kans dat in de bergen in de loop van de dag buien kunnen vallen. De zon zal zich over het algemeen veel laten zien met een maximum tussen de 22 en 28 graden. Dinsdag weer vrij zonnig meer ook nu kunnen in de middag, met de komst van stapelwolken, lokaal wat neerslag vallen. Dit alles met een middagtemperatuur tussen de 22 en 29 graden.

Hoe het verder verloopt, morgen weer meer weer uit Oostenrijk.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...