Het winterseizoen zou in Ischgl kunnen worden afgelast

Ischgl 23 nov 2017

Het winterseizoen zou in Ischgl kunnen worden afgelast

In Ischgl maar ook in een aantal andere gebieden is deze winter nog geen dag geskied. Het winterseizoen zou daar best eens helemaal niet meer door kunnen gaan. Laten we hopen dat er nog lichtpuntjes zijn vanaf maart.  “Dit is een horrorscenario”, benadrukt Silvrettaseilbahn-bestuurslid Günther Zangerl. Maar het is denkbaar. Een opening in de toeristische metropool Paznaun werd afhankelijk gemaakt van het einde van de lockdown. “De vraag is of het nog loont, of hotels open mogen blijven”, benadrukt hij. Op dit moment is er natuurlijk geen enkel Hotel of accommodatie open. Een – waarschijnlijk definitieve – beslissing zal midden februari worden genomen, zei Zangerl. Ook is dit recentelijk nog uitgesproken tijdens een persconferentie van de Oostenrijkse regering. Als de accommodaties weer open kunnen gaan dan zal dit zeker niet eerder gebeuren dan de maand maart.

Sneeuwsculpturen Ischgl

© TVB Paznaun – Ischgl

Bron Tiroler Tageszeitung

Summit Travel banner 2020 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

SneeuwkettingenWinkel Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...