Het wordt weer Winter, waar ga jij heen?

Summit Travel Zoek en Boek

Het is alweer begin november en dat betekent dat we langzaam de winter ingaan. Als jullie ons regelmatig volgen dan hebben jullie al kunnen zien dat de diverse gletsjers open zijn.

Volgende week zijn we in Oostenrijk. Om precies te zijn in Sölden. Van 8 t/m 10 november kunnen jullie op onze facebook pagina live updates bekijken. Hoe zou het zijn op de gletsjer. Afgelopen week is er meer dan een meter sneeuw gevallen. Wie zou daar dan niet even willen zijn.

Mocht je overigens nog opzoek zijn naar een accommodatie voor komend winterseizoen. Kijk dan eens op onze accommodatie pagina.

Sölden Tiefenbachgletscher

Tiefenbachgletscher

Veel voorpret laten wij ook zien op de diverse sociale media kanalen. Wil je als eerste een nieuwe video van ons zien. Abonneer je dan op ons Youtube kanaal. Komend winterseizoen gaan we ook veel video’s en foto’s posten op Instagram. Wellicht ook handig om dit kanaal te volgen.

Wij zijn de komende maanden weer op verschillende locaties aanwezig in Oostenrijk. De 1e video update van het seizoen is gemaakt en dat was bij de opening in het skigebied van Kitzbühel.

Op zaterdag 13 oktober 2018 werd het winterseizoen geopend op de Resterkogel

Ook schreven we een artikel over het onderwerp Snowfarming (dat is de reden dat Kitzbühel eerder is geopend) Heb je dit gemist klik dan HIER. Nu we het toch over interessante artikelen hebben. Lees dan ook eens of de Bergwinters warmer zijn geworden. We hebben wat feiten naar voren gehaald. Benieuwd, klik dan HIER.

Mis niets het komende winterseizoen want wij gaan weer ons best doen om de winterse condities zo goed mogelijk in beeld te brengen. Alvast een FANtastische vakantie gewenst in Oostenrijk en wie weet komen we jullie wel tegen in de diverse skigebieden.

Geniet ook nog even mee van één van de vele afdalingen die we in het verleden hebben opgenomen. Overigens zijn er nog veel meer video updates en afdalingen te zien op onze Video pagina.

FANtastisch Oostenrijk Skipakken Rehall

Summit Travel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...