Hillclimb Brixen im Thale 22 juni 2024

Hillclimb 2024 

Hillclimb Brixen im Thale 22 juni 2024

Helaas is het KitzAlpBike Festival niet meer. Een week lang stond in het verleden de mountainbike centraal door tal van wedstrijden. Door welke oorzaak dan ook gaat dit niet meer door maar….. één discipline keert wel terug en dat is de HillClimb in Brixen im Thale.

Op 22 juni 2024 wordt dit spectaculaire event wel georganiseerd.

De HillClimb was lange tijd een integraal onderdeel van het KitzAlpBike festival maar zal in 2024 gelukkig wel doorgaan. De HillClimb is zelfs uitgebreider en groter dan voorheen. De 16e editie van dit event belooft niet alleen een sportieve wedstrijd, het is gewoon super leuk om mee te doen.. Maar liefst 600 hoogtemeters en een parcours dat 5,5 kilometer lang is dien je in een zo snel mogelijk tijd boven te komen op Hoch Brixen.

De snelste tijden lagen afgelopen jaar rond de 19 minuten en dat doen wij ze niet na, zelfs niet met een batterij.

Of je nu professional of recreatief fietser/biker bent, voor iedereen is er wel een leuke uitdaging. Dit jaar zijn er verschillende klasse waarin je mee kunt doen.

  • Snelheidsklasselicentie – Voor alle ambitieuze coureurs
  • Individuele snelheidsklasse, ingedeeld in leeftijdklasse en geslacht
  • Team klassement, in de categorieën heren, dames of gemengd
  • En wellicht nog wel meer klasse…..

Aanmelden kun je doen op de website van de Hillclimb.

Mocht je meedoen laat even wat horen en vertel hoe je het er vanaf heb gebracht.

Hillclimb Brixen im Thale

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Bergtraum Westendorf logo

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×