Hinterglemm krijgt reuzenslalom van Sölden

Saalbach Hinterglemm

Afgelopen weekend is het Worldcup seizoen geopend in Sölden. Helaas is er maar 1 race gehouden en dat was die voor de dames. De heren Reuzenslalom werd afgelast door veel sneeuw die er gevallen was. Ook werd de situatie alleen maar erger met veel wind en nog meer sneeuwval.

Maar we melden ook dat door een wijziging in de regels het eindelijk mogelijk is om Worldcups, die niet door zijn gegaan,  in te halen. Dat gaat nu dus ook gebeuren. Nu al is duidelijk dat de heren reuzenslalom van Sölden wordt ingehaald in Hinterglemm.

Wanneer gaat dit gebeuren?

Op donderdag 20 december 2018 wordt de reuzenslalom ingehaald op de Zwölferkogel in Hinterglemm. dit is allemaal net voordat de kerstvakantie in Nederland gaat beginnen. Maar ben je net een paar dagen eerder aanwezig dan kun je dit event nog even mee pakken (voor gezinnen met kinderen helaas want we moedigen niet aan om de kids eerder van school te halen)

Wel leuk is dat het Skicircus toch weer een mooi event mag organiseren.

 

Summit Travel

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht