Hinterglemmer Bauernmarkt afgelast

Bauernmarkt Hinterglemm

Hinterglemmer Bauernmarkt afgelast. Deze populaire boerenmarkt in Hinterglemm is door de huidige situatie ook dit jaar afgelast.

Men had lang gehoopt dat editie 2021 wel door kon gaan maar helaas. Het organiseren in de huidige omstandigheden is erg lastig geworden. De plaatselijke bevolking en gasten dachten langetijd dat het de goede kant op zou gaan voor de populaire boerenmarkt in Hinterglemm. Helaas heeft men moeten beslissen om de boerenmarkt officieel af te zeggen.

Hinterglemmer BauernmarktEditie 2022

Na het afgelasting van editie 2020 en 2021 hoopt men nu dat de volgende editie in 2022 wel doorgang gaat krijgen. De datum staat al vast namelijk 12 tot 14 augustus 2022. Ondanks de afgelasting willen de organisatoren iedereen wel uitnodigen om alsnog langs te komen in het mooie Glemmtal.

Kohlmaisbahn bergstation richting Hinterglemm foto @Robert Wondaal

Kohlmaisbahn bergstation richting Hinterglemm foto @Robert Wondaal

Bron: Saalbach.com

Lees ook:

Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht