Hinterglemmer markten gezellig genieten

Hinterglemmer markten

Hinterglemmer markten gezellig genieten

Hinterglemmer markten genieten van dorpse gezelligheid. In tal van regio’s in Oostenrijk vind je ze de diverse markten. In Hinterglemm zijn er twee die je zou moet bezoeken.

De eerste is de Hinterglemmer gasslfest of te wel de Hinterglemmer straatmarkt. Deze gezellige markt verandert Hinterglemm in een gezellige straatmarkt. Op deze markt tonen lokale standhouders originele producten uit de regio. Naast de regionale producten is er livemuziek en andere entertainment. Kan men genieten van regionale delicatessen en natuurlijke producten.

Maar ook aan de kinderen is gedacht met diverse activiteiten en veel meer.

De straatmarkt in Hinterglemm is elke maandag vanaf eind juni tot 13 september. De markt begint om 19:00 uur alleen bij slechte weersomstandigheden kan het afgelast worden.

Meer informatie: Saalbach.com

Hinterglemmer markten

40e Hinterglemmer Bauernmarkt

Na 2 jaar van afwezigheid zal dit jaar voor de 40e keer de Hinterglemmer Bauernmarkt worden gehouden. Dit drie daagse evenement is van vrijdag 12 augustus tot en met 14 augustus 2022. Op deze markt staan verschillende standhouders met zelfgemaakte producten is er muziek, klederdracht en een kinder speelgebied. Op de zaterdag vanaf 16:00 uur is er de traditionele parade.

Meer informatie: Saalbach.com

Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn Banner

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...