Hintersteiner See wat een mooi gebied in de herfst

Hintersteiner See

Hintersteiner See wat een mooi gebied in de herfst

Hintersteiner See is echt een geweldige omgeving. Stefan is er geweest een aantal jaren geleden. Nu is het ook herfst en je kunt deze beelden zomaar aanschouwen. Vandaag is het weer zo n mooie dag, mocht je in de buurt zijn dan weet je wat je aan kunt treffen.

De Hintersteiner See is een geweldig gebied, vlakbij Scheffau en ook nog eens tegen de Wilder Kaiser aan is dit ook met recht een FANtastische omgeving.

Destijds is er een rondje rond het meer gewandeld (5,3 kilometer) en dat ook nog eens op een mooie herfstdag. Natuurlijk is er een korte video van gemaakt.

Wat zijn jullie ervaringen aan de Hintersteiner See. Dat nag ook een ander jaargetijde zijn. We zijn benieuwd. Volgend jaar staat deze plek weer op de lijst om te bezoeken.

Hintersteiner See FANtastisch Oostenrijk

Hintersteiner See

Hintersteiner See

Hintersteiner See

Hintersteiner See

Hintersteiner See

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...