Hintersteiner See wat een mooi gebied

Hintersteiner See

Hintersteiner See is echt een geweldige omgeving. Stefan werd een paar dagen geleden abrupt zijn bed uit getrommeld door een aardbeving. Het Episch Centrum lag vlak bij zijn vaste plek in het Brixental.

Als echte ramptoerist is hij naar deze plek gegaan. Maar even serieus. De Hintersteiner See is een geweldig gebied. Valk bij Scheffau en ook nog eens tegen de Wilder Kaiser aan is dit ook met recht een FANtastische omgeving.

Een rondje van 5,3 kilometer is er gewandeld rond het meer en dat ook nog eens op een mooie herfstdag. Natuurlijk is er een korte video van gemaakt.

Wat zijn jullie ervaringen met deze mooie See in de zomer. We hebben dit plekje nu al op de lijst geplaatst om komende zomer te bezoeken en wie weet nemen we er nog wel een duik.

Hintersteiner See FANtastisch Oostenrijk

Hintersteiner See

Hintersteiner See

Hintersteiner See

Hintersteiner See

Hintersteiner See

Stefan weer bedankt voor deze update.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht