Hintersteinersee mooie video beelden

Hintersteiner See

Hintersteinersee mooie video beelden. We hebben er al eens eerder over geschreven. In de herfst zijn we nog wel eens in dit gebied geweest en wat een schoonheid. Nu kwamen we weer een mooie video tegen vanuit dit gebied.

De Hintersteinersee is een geweldig gebied. Valk bij Scheffau en ook nog eens tegen de Wilder Kaiser aan is dit ook met recht een FANtastische omgeving.

Een rondje  kun je om het meer wandelen en de omgeving is echt adembenemend mooi. Hieronder nog de video die Stefan in de herfts van 2019 heeft gemaakt.

Welke ervaringen hebben jullie bij de Hintersteinersee of welke See in Oostenrijk dan ook?

Wij hebben dit plekje nu al op de lijst geplaatst om te bezoeken. Hopelijk kunnen we in de zomer weer naar Oostenrijk. Daar gaan wij absoluut vanuit dat we komende zomer weer naar Oostenrijk kunnen. Hopelijk dan weer een verslag vanaf deze hele mooie plek. Wie is daar wel eens geweest?

Hintersteiner See FANtastisch Oostenrijk

Hintersteiner See

Hintersteiner See

Hintersteiner See

Hintersteiner See

Hintersteiner See

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...