Hintertux 16 oktober 2019 wat een plaatje

Hintertux 16 oktober 2019

Hintertux, we kregen weer een video en foto’s vanaf de Hintertuxer Gletsjer toegezonden. Er ligt vanaf het Tuxerfernhaus zeker sneeuw en we hebben begrepen dat er deze dag heel wat skiërs op de pistes aanwezig waren. Ook waren er nog wat werkzaamheden aan wat liftstützen (palen)

Maar wat een FANtastisch uitzicht als de zon ondergaat.

Ook werd er nog gemeld dat er pulverschnee lag en in de nacht was er 6 centimeter aan sneeuw gevallen. Laat dit een voorbode zijn aan de meters sneeuw die hier aan het einde van het winterseizoen ligt. Maar als het aan ons ligt mag er zeker nog een behoorlijke dump in Oostenrijk vallen op de gletsjers. Binnenkort is het herfstvakantie en dan gaan er zeker weer wat vakantiegangers de diverse gletsjers op. Gabi heeft het afgelopen week al vermeld toen ze op de Kitzsteinhorn was…. er mogen best wel wat centimeters bij vallen. Zelf gaan we het hopelijk as zondag zien hoe de situatie is.

PS vanochtend was het ook lekker wakker worden…. We kregen deze plaatjes nog als toegift.

Hintertux 17 oktober 2019

Hintertux 17 oktober 2019

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Banner Indoor Ski & Snowboard Zaanstad

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht