Hintertux 29 mei 2020 weer open

Hintertux 29 mei 2020 weer open. In Oostenrijk gaat het zo goed met het Coronavirus dat langzaam weer wat opgestart kan gaan worden. Oa. Gletsjergebieden gaan weer open.

Nu al weten we dat een aantal gletsjergebieden opengaan. Na Kaprun die al eerder aangegeven hadden dat men op 29 mei 2020 zou gaan openen gaat de Hintertux dat ook doen. Wij hebben zelf leuke zomerse herinneringen aan een bezoek dat wij brachten op 30 juli 2016.

Mochten de grenzen open gaan komende zomer dan is een dagje op de gletsjer zeker een mooie afwisseling met het zomerweer wat je in het dal hebt. Wie weet wil je toch nog een keer skiën als je niet kan wachten op de volgende winter. Hoe het midden in de zomer is kun je zien in de twee onderstaande video’s. Voor de beeldvorming het was die dag in de dalen 32 graden.

Hintertux open vanaf 29 mei 2020

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...