Hintertux erg winters op 16 juli 2019

Hintertux 16 juli 2019

Hintertux daar was Weerman Jeroen te vinden op 16 juli 2019. Hierboven de foto die Jeroen maakte toen de weg omhoog werd gevonden. Totaal geen idee dat je helemaal bovenin kunt skiën toch.

Eenmaal bovenaan gekomen leek het wel of er wat sneeuw was gevallen en zo te horen aan de opmerkingen van Jeroen was het er weer FANtastisch. Maar wat wil je ook de top rond de 3250 meter en je kunt er nog skiën tot het Tuxer Fernhaus dat op 2.660 meter ligt. Toch zijn er dus nog zo’n 600 hoogtemeters te skiën en dat is best een stukje.

Ook waren we met live update te zien op facebook.

De omstandigheden voor de maand juli zijn echt goed te noemen. Wil je nog een dagje skiën dan is de Hintertux aan het einde van het Zillertal zeker een optie.

Hintertux 16 juli 2019

Hintertux 16 juli 2019

Hintertux 16 juli 2019

Ben je deze zomer ook als Jeroen op een gletsjer te vinden waar dan ook en je wil er verslag van doen. Neem dan contact met ons op. We zijn benieuwd naar jullie ervaringen in de zomer.

Maar je mag gerust ook ergens anders over schrijven. Een mooi klamm die wij nog niet kennen of een mooi event die je graag wil delen. Verras ons maar eens en we zullen jou stukje snel delen op onze website.

Summit Travel Grote Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...