Hintertux, Nicole ging suppen in de gletsjer

Hintertux suppen @Nicole Gravesteyn-Jansen‎

Hintertux suppen @Nicole Gravesteyn-Jansen‎

Hintertux, Nicole ging suppen in de gletsjer

Op onze Facebook Groepspagina Vrienden van FANtastisch Oostenrijk komen dagelijks hele mooie foto’s binnen. Veel zijn er inderdaad om uit te lichten en dat doen we dit keer met foto’s van Nicole Gravesteyn Jansen.

Nicole heeft een korte stop gemaakt in Oostenrijk en daarbij werden de Achensee en de Hintertuxer Gletsjer bezocht. Vanaf deze gletsjer zagen we leuke plaatjes binnen komen. Ze had ook vast ons bericht in juni 2020 gelezen van de ijsgrot en dat je er met een boot kon varen en suppen. Dit alles onder de gletsjer. Dat is een mooie belevenis.

Hintertux IJsgrot @Nicole Gravesteyn-Jansen‎

Hintertux lekker fris @Nicole Gravesteyn-Jansen‎

Op 20 juni 2020 waren wij ook in de ijsgrot aanwezig en daar namen oa. onderstaande beelden op.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...