Hintertux wat een skiweer 17 oktober 2019

Hintertux 17 oktober 2019

Hintertux, gisteren hadden we ook al een bericht over de Hintertux en we kregen een korte video (staand) en foto’s toegezonden. Wat een weertje was het op 17 oktober 2019.

We kregen het volgende door:

De sneeuw tot aan Tuxer Fernerhaus is werkelijk FANtastisch. De pistes voelen aan dat het afgelopen week gesneeuwd heeft. Zorgt voor perfecte condities. Geen ijs te vinden. Ook zijn er veel skiteams aan het trainen. Piste 14 naast de Kaserer lifte wordt nu geprepareerd zal waarschijnlijk komnd weekend ook wel opengaan. Larmstange 2 ook open. In totaal is er rondom de 30 km piste open (schatting) Als wij het vergelijken met de herfstvakantie van vorig jaar dan hebben er aanzienlijk betere condities. Laat de winter maar komen.

Om te laten zien hoe mooi het was …

Hintertux 17 oktober 2019

Hintertux 17 oktober 2019

Hintertux 17 oktober 2019

Hintertux 17 oktober 2019

Hintertux 17 oktober 2019

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Ski Outlet Logo

Werken in Oostenrijk sep 2019

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht