Hintertuxer Gletsjer, hoe was het er op 11 september 2020 VIDEO

Hintertux 11 september 2020

Hintertuxer Gletsjer, hoe was het er op 11 september 2020 VIDEO.

We kregen van Marcel een paar foto’s en een video binnen. Die willen we ook graag met jullie delen. Marcel was op 11 september 2020 op de Hintertuxer Gletsjer.

“Het was vandaag Fantastisch op de gletsjer, 4 graden en half bewolkt. We hebben tot 13 uur geskied en de pistes lagen er goed bij. Wat wel opviel dat er veel landenteams aan het trainen waren . De skiteams kwamen uit Italië, Spanje, Portugal, Tjechië, Oostenrijk. Overigens was het in de ochtend bij de lift redelijk druk maar op de pistes was daar niets van te merken.”

Hintertux 11 september 2020

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Banner Indoor Ski & Snowboard Zaanstad

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht