Hintertuxer Gletsjer Video Update 20 juni 2020

Hintertuxer Gletsjer

Hintertuxer Gletsjer Video Update 20 juni 2020. We waren weer terug in Oostenrijk en we hadden ook een dagje op de Hintertux gepland.

De weg ernaar toe is er ook eentje om in te lijsten. Je rijdt door het Zillertal heen en als je dan eenmaal Mayrhofen voorbij bent heb je een mooie weg die je brengt tot aan de ingang van de liften. Een stuk van deze weg hebben we live op facebook aan jullie laten zien. Voor wie het gemist heeft…

Bij de liften leek het erg druk maar dat viel wel mee. Eventjes wachten en dan instappen. Iedereen wel een buffy voor want op dit moment is deze nog verplicht om te dragen. Op de piste is dit niet verplicht. Wij hebben niet echt een verschil ervaren met het gebruik van de liften voor de corona tijd. Alleen een buffy voor meer niet.

Hintertuxer Gletsjer Ijsgrot

Toen we aankwamen boven op de gletsjer was het bijzonder mistig en dat was jammer. Maar je kunt ook iets anders doen in de tussentijd. Dat hebben wij dan ook gedaan. Er is op deze gletsjer ook een ijsgrot waar je doorheen kunt lopen. Tevens is er een soort van “riviertje” waar mensen in zwemmen maar je kunt er ook een stukje met de boot op varen. Dat hebben wij ook gedaan. Deze video houden jullie nog van ons tegoed.

Hintertuxer Gletsjer IJsgrot Boot

Na het bezoek aan de IJsgrot en “boottour” onder de gletsjer zijn we weer terug gegaan naar onze ski’s en hebben nog een paar afdalingen gepakt. Gelukkig werd het halverwege de gletsjer het zicht wat beter. Dit is allemaal te zien in onderstaande video update. Deze update staat de gletsjer centraal en het skiën. Hoe goed kun je er skiën en tot waar dat kun je allemaal zien hieronder.

Een foto later in de avond bij RTL Weer is ook altijd weer leuk. Maar let op jullie houden van ons nog tegoed een video update van de IJsgrot en de kleine boot tour die je onder de Hintertuxer Gletsjer kunt doen. Een hele vreemde gewaarwording maar echt super interessant en vooral leuk.

RTL Weer Hintertux 20 juni 2020

Live bij de ingang van de ijsgrot kun je hieronder bekijken als een kleine preview. Hoe het er binnen uitzag dan kunnen jullie later bekijken.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...