Hippe wandelsokken van Mollysocks

Molly Socks Banner wandelsokken

Mollysocks kwam afgelopen december met iets nieuws. Ski- en snowboardsokken in allerlei vrolijke printjes voor de wintersport. Maar ze hebben nog een verrassing voor iedereen die de blits wil maken tijdens de warmere seizoenen. Vrolijke kleurrijke wandelsokken.

Want, Wandelsokken zijn SAAI. Meestal hebben ze een egale kleur en bij hoge uitzondering en keer een streepje. En daar moest verandering in komen volgens ontwerpster en eigenaresse van Mollysocks Maartje Delfsma. Nu kun je dankzij haar wandelsokken kopen in allerlei leuke kleuren en printjes. Niet alleen leuk om te zien maar ook nog een super comfortabel. Ja, dat gaat dus wél samen.

Mollysocks Wandelsokken

De sokken zijn namelijk gemaakt van bamboe.  Bamboe is een heel duurzaam product. Bamboe is zeer sterk en groeit zonder kunstmatige bescherming. Het heeft ook geen extra besproeiing met water nodig en brengt per m2 meter 10 keer grotere opbrengst in vergelijking met katoen. Daarbij verdwijnen de planten niet want de wortels blijven staan na het kappen waarna de bamboe opnieuw weer groeit.

Het is niet alleen beter voor het milieu maar ook beter voor jou. Bamboe heeft namelijk grote draagcomfort. Bamboe is veel zachter en voelt als een tweede huid. Toch is bamboe een hele sterke stof die ook nog eens perfect ventileert. Bamboe is warm bij koud weer maar fris als het warm is. Bamboe is hypoallergeen en antibacterieel. Zeg maar dag dag tegen stinkende voeten.

De wandelsokken van Mollysocks zijn ook nog eens naadloos en voorzien van extra drukpunten bij de enkels. Voor de perfecte pasvorm heb je ook een linker- en rechtersok en een extra stretch onder de hiel boog waardoor je een heel mooi aangesloten kous krijgt om je voet. Ben je benieuwd naar deze sokken en alle leuke printjes neem dan een kijkje op de site van Mollysocks. Wie weet zien wij je wel ergens lopen in de Alpen met deze hippe sokken.

Mollysocks Wandelsokken

Mollysocks Wandelsokken

Alpen Reizen

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...