Hochkönig Königstour 9 maart 2024

Königstour Hochkönig

Hochkönig Königstour 9 maart 2024

Op een mooie maar warme dag hebben we nog een rondje toegevoegd in het skigebied Hochkönig. We hebben een zeer relaxte tochtje ervan gemaakt tussen Maria alm en Muhlbach en weer terug.

De pistes boven de 1400 meter dat ging prima maar daaronder was het zacht en waar er hopen ontstonden daar was het ook wat ijzig. Maar we hebben er prima kunnen skiën. Geen enkel probleem. Wel was het uitzicht lenteachtig.

Hochkönig Sinalcobahn

Hochkönig lenteachtig uitzicht in de Sinalcobahn

Uiteraard staat er een video update van deze dag klaar.

Volgend jaar zullen we zeker de Hochkönig Konigstour weer doen. Ons seizoen is echter nog niet voorbij. Over 1,5 week zitten we nog 2 dagen op een gletsjer en er zullen nog een paar skiacties gaan komen. We hopen op kaiserwetter. Hieronder nog een aantal foto’s uit het skigebied van Hochkönig.

Hochkönig

Hochkönig

Skihut Maria alm

Uitzicht op de Kitzsteinhorn vanuit Hochkönig

Uitzicht op de Kitzsteinhorn vanuit Hochkönig

Maria Alm Abergalm

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×