Hochzeiger Pitztal opent 1 december 2023 het skigebied

Pitztal Hochzeiger

Hochzeiger Pitztal opent 1 december 2023 het skigebied

Ook in het skigebied Hochzeiger zijn er optimale omstandigheden. As vrijdag 1 december 2023 gaat het skigebied open.

De eerste bochten zijn ook hier weer te maken. De voorbereidingen zijn momenteel in de eindfase. Vandaag is zelfs de dalafdaling al helemaal geprepareerd.  Bekijk hieronder maar eens de mooie beelden uit dit FANtastische skigebied.

We zijn benieuwd wie er bij zijn komende vrijdag. Maar ook zijn we best benieuwd wie al eens is wezen skiën in dit gebied. Wij zeker wel en het is de bedoeling dat we in het komende skiseizoen hier een mooi rondje gaan maken.

Oude beelden hebben we nog eens opgezocht en deze kun je hieronder bekijken.

Pitztal Hochzeiger

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...