Hoe groen is skigebied SkiWelt

Brixen im Thale Zinsberg Brantlalm Brantlalmsee

Hoe groen is skigebied SkiWelt

We zijn in Oostenrijk en zijn afgelopen week even de lift in gegaan om van het uitzicht te genieten. Dit keer zijn we gaan kijken bij de Zinsberg en vandaaruit heb je FANtastisch uitzicht op zowel de Wilderkaiser als de Hohesalve.

Ook kwamen we bij de Brantlalmsee waar we in de live video nog even stil hebben gestaan bij de koeltorens. Wil je daar iets meer over weten kijk dan onderaan dit bericht de live video’s terug.

Maar ook staat er een video update klaar op youtube. Deze kun je hieronder nog even bekijken.

Uiteraard waren we ook aanwezig op facebook live via ons eigen FANtastisch Oostenrijk kanaal.

Maar ook op instagram was een live video.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Chalet.nl grote banner 900-600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht