Hoe houden de pistes zich na al die regen in SkiWelt

Scheffau Aualm

Hoe houden de pistes zich na al die regen in SkiWelt

Jullie hebben het vast al vernomen dat het weer zeker wel wat te wensen overlaat in de Oostenrijkse Alpen. Het is te warm en er is regen gevallen de afgelopen 2 dagen. Toch werd het droog in de middag (24 december) en om toch even te kijken hoe het nu op de piste is hebben we uiteraard ook weer een video update gemaakt.

Het korte tripje ging van Brixen im Thale naar Scheffau am Wilden Kaiser. Ook is er een nieuwtje te bespeuren in de video. We hadden er al een tijdje geleden over bericht maar er is een korte nieuwe piste bij gekomen in Brixen im Thale. Bekijk de video maar, de piste ligt bij het bergstation van de Zinsbergbahn.

We proberen altijd een duidelijk beeld te geven over hoe het in het echt is in Oostenrijk. De beelden die je nu vanuit SkiWelt ziet kun je ook maken in talrijke andere gebieden. Hopelijk kunnen we binnenkort weer mooie beelden laten zien in een mooi wit landschap. Wellicht dat er as dinsdag/woensdag al weer wat sneeuw komt maar dan tot een hoogte vanaf 1000 meter. Veel zal er dan weer wit gaan uitzien. Helaas zullen we een stukje lager op de witte pracht moeten wachten.

RTL Weer Brixen im Thale 24 dec 2022

De piste die je op de foto ziet zijn we ook nog van afgekomen en daar zijn beelden van. Wellicht dat we die nog kunnen tonen dan zie je ook dat je er goed van afkomt en ook nog eens goede sneeuw naar de omstandigheden die er zijn.

SkiWelt Hohe Salve

Chalet.nl grote banner 900-600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Intersport Twinsport banner 1200x700

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×