Hoe liggen de pistes er bij en hoe is de sneeuwsituatie

Westendorf Ki West met op de achtergrond Kirchberg in Tirol

Westendorf Ki West met op de achtergrond Kirchberg in Tirol

Hoe liggen de pistes er bij en hoe is de sneeuwsituatie

We krijgen deze week bijna dagelijks foto’s door van Roel de Jong en kunnen ook zien wat de verschillen zijn tov vorige week. Op de pistes is duidelijk de kwaliteit verbeterd door de sneeuw die deze week is gevallen. Het zijn zeker geen grote hoeveelheden geweest maar een mooie opfrisser is het wel.

Voor meer sneeuw zullen we echt tot na het weekend moeten wachten aan de noordkant. De zuidkant en noordkant gaan komende week ook een flink portie sneeuw krijgen. Ook zou het koud winterweer worden. De dalen gaan dan weer echt wit kleuren en zo zien wij de dalen ook het liefst in de winter.

Volgens onderstaand kaartje gaat er toch redelijk wat sneeuw vallen in Oostenrijk tot en met volgende week.

Sneeuwverwachting Oostenrijk tm 20 januari 2023

Hieronder weer een foto update van Roel.

Westendorf Ki West

Apfelstrudel

Skihut Ki West

Westendorf Kreuzjochlsee

Westendorf

Westendorf Brixental

Westendorf alte mittel

Brixen im thale bij de Iglo's

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Turner Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×