Hoe prepareerde men vroeger de pistes?

Stubaier Gletsjer Topfoto

We weten allemaal wel hoe de pistes worden geprepareerd maar hoe gebeurde dit vroeger? We kwamen een video tegen vanuit Winterpark Amerika.

Bekijk hieronder deze video maar eens. Op de ski’s moet je toch wel wat toeren uithalen om op de been te blijven. Recht naar beneden en met een leuk toestel achter je aan. Wie durft?

Of de pistes er ook zo geprepareerd uitzien als de toppistes die wij voornamelijk zien vroeg in de ochtend valt te betwijfelen..toch?

Hebben jullie meer voorbeelden van hoe men de pistes prepareerde. We zijn erg benieuwd?

Piste Prepareren oude methode

Piste Prepareren oude methode

Piste Prepareren oude methode

Westendorf Ribbeltjespiste

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...