Hoe stap je het makkelijkst in een skischoen?

Skischoen op Maat

Hoe stap je het makkelijkst in een skischoen?

De komende periode gaan we wat tips en vragen van jullie beantwoorden mbt skischoenen. We hebben een specialist in huis die hier alles vanaf weet en beantwoordt jullie vragen dan ook heel graag. Vandaag de vraag hoe je nu het makkelijkst een skischoen in stapt.

Voor veel mensen is het ’s ochtends (met je jas en warme kleding aan) een struggle om in de skischoenen te komen.

Daarom wat tips:

  • Doe de schoen open als een boek.
  • Tong naar buiten, binnenzijde van de schacht open je in tegenovergestelde richting. Zo krijg je veel meer ruimte dan dat je de tong alleen naar voren trekt.
  • Trek de schoen altijd aan als het kunststof op kamertemperatuur is. Dit maakt veel uit.

Weet dat een goed om je voet sluitende en passende schoen moeilijker instapt dan een te grote ruime schoen. Als je weinig enkel mobiliteit hebt, is het nog moeilijker om in een skischoen te stappen. Er zijn skischoenen ontworpen speciaal voor mensen met instap problemen.

Nordica achterinstap skischoen

Waaronder de HF-serie achterinstap van Nordica welke zeer geschikt is voor de comfort skiër met de iets bredere voet. En zo ook de Dalbello Panterra serie met het cabrio-systeem, soort voor instap ook ideaal voor skiërs met een hoge wreef.

Dit alles is te zien in de video die hieronder voor jullie klaar staat.

Hebben jullie vragen inzake skischoenen en dat mag van alles zijn. Stuur je vraag in naar info@fantastischoostenrijk.nl Wij zijn erg benieuwd naar jullie vragen.

Voor meer informatie of vragen neem contact op met:

Van Den Berg Sport in Driebergen
Traaij 44 A
3971 GP Driebergen-Rijsenburg (Route)
Telefoon: 0343- 513 773
E-Mail: info@vandenbergsport.nl

www.skischoenopmaat.nl

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

skioutlet 2022 grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...